Leer met de 3M™ Littmann® stethoscopen

Hoor beter.  Meer informatie.

Leer met de 3M™ Littmann® stethoscopen
U bent dus klaar om een stethoscoop te kopen. Aan de slag.

Leer luisteren met een kwaliteitsstethoscoop.

Leren hoe je een stethoscoop gebruikt, is essentieel om je patiënten effectief te beoordelen en te monitoren. Daarvoor moet je veel oefenen. Begin daarom meteen met een stethoscoop met professionele akoestische kwaliteit. Die helpt je vanaf het begin en je hebt er nog jaren plezier van. 3M™ Littmann® Stethoscopen zijn de beste keus voor studenten en clinici. Bovendien worden ze door docenten aanbevolen voor gebruik tijdens de opleiding en in de klinische praktijk.

Voor studenten die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare leerstethoscoop, worden de volgende Littmann-stethoscoopmodellen aanbevolen: de 3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop, 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscoop en de 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stethoscoop. Beide bieden een hoge akoestische gevoeligheid, verbeterd comfort en geavanceerde functies. Bovendien zijn beide modellen voorzien van een dubbelzijdig borststuk: een zijde voor volwassenen en een zijde voor kinderen. Met diverse afwerkingsmogelijkheden voor de slangkleur en het borststuk vind je altijd een stethoscoop die bij jou past.

 

Hulp nodig om de juiste stethoscoop te vinden? Wij helpen je kiezen.


Een stethoscoop leren gebruiken wordt eenvoudiger met de instelbare technologie.

De instelbare technologie is een van de redenen waarom de Classic III-stethoscoop en de Cardiology IV-stethoscoop zeer geschikt zijn voor studenten die leren werken met een stethoscoop. Met deze uitvinding van 3M kunnen ze verschillende geluidsfrequenties horen zonder het borststuk te verplaatsen. Je hoort verschillende soorten geluiden door eenvoudig de druk op het borststuk aan te passen: stevige druk voor hoogfrequente geluiden, lichte druk voor laagfrequente geluiden. Met wat oefening leer je hoe je snel verschillende geluiden kunt vinden en onderscheiden zonder het borststuk te verplaatsen.

  • Beide stethoscopen hebben een dubbelzijdig borststuk met instelbaar membraan aan beide kanten, voor volwassenen en kinderen. Je hebt dus maar één stethoscoop nodig om te oefenen op patiënten van uiteenlopende leeftijden en grootten. De pediatrische zijde kan bovendien naar een traditionele open kelk worden omgezet door het membraan uit één stuk te vervangen door een antikoudemof, zodat je ook deze auscultatietechniek kunt leren.

    PROBEER HET ZELF BIJ EEN VERKOPER BIJ JOU IN DE BUURT


Aanvullende bronnen om je te helpen bij het leren werken met je stethoscoop.

Profiteer van onze bronnen voor studenten als aanvulling op je studie.  • iTunes Store is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.