Keus van professionals: Littmann Stethoscopen


 • Close-up van de pediatrische zijde van de 3M Littmann Cardiology III Stethoscoop dat de Littmann Kwaliteitszegel laat zien.

  Dit is wat een 3M™ Littmann® Stethoscoop maakt.

  Elke Littmann-stethoscoop levert toonaangevende branche-innovaties, engineering, geavanceerde materialen, precisieproductie—en een constante topkwaliteit die andere merken gewoon niet kunnen evenaren.

  Onze interne tests laten zien dat sommige stethoscoopmerken per eenheid verschillen op gebieden als geluidsniveau, gewicht en productiekwaliteit. Littmann stethoscopen zijn gemaakt volgens strikte proces- en kwaliteitscontroles voor een strikte consistentie. Dit betekent dat alle Littmann stethoscopen die u kiest een consistent hoog prestatieniveau hebben.

  Classic Stethoscopen


Van borststuk tot oordopjes, hierom blinken de Littmann stethoscopen uit:

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop borststuk en geluidsgolven.

  1. Hoge akoestische gevoeligheid varieert per model, voor het uitvoeren van algemene fysieke assessment tot het uitvoeren van nauwgezette diagnostische auscultatie.

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop instelbaar membraan.

  2. Instelbare membranen zijn een 3M-uitvinding en laten u verschillende geluidsfrequenties horen zonder het borststuk te verplaatsen.

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop oordopje met zachte afdichting.

  3. Klikvaste oordopjes met een zachte afdichting voelen comfortabel aan in het oor en bieden een uitstekende akoestische dichting. Oordopjes klikken stevig vast op de oorbuizen van de headset voor de veiligheid.

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop oorbuizen.

  4. Instelbare headset heeft een comfortabele pasvorm en is eenvoudig af te stellen op uw persoonlijke voorkeur. Gebogen oorbuizen liggen op een lijn met de gehoorgang voor meer comfort en een maximale geluidsoverdracht.

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop buizen en koppelstuk.

  5. De nieuwe generatie slangen is beter bestand tegen invloeden van huidoliën en alcohol voor een langere levensduur van de buizen; en het is minder vlekgevoelig. Gemaakt zonder natuurrubber (latex) of ftalaatweekmakers.

 • Rond cyaan icoontje van een Littmann stethoscoop borststuk.

  6. Precisie borststukken zijn ontwikkeld om excellente geluidskwaliteit te leveren terwijl ze de schokken, krassen en chemicaliën van dagelijks gebruik kunnen weerstaan.

 • Rond cyane icoontje van een weegschaalwijzer met de naald die wijst naar lichtgewicht.

  7. Licht gewicht. Littmann-stethoscopen horen bij de lichtste stethoscopen in de medische wereld. Elk onderdeel draagt bij aan de sterkte en het lichte gewicht zonder af te doen aan de geluidskwaliteit.